Till senaste kommentaren

Goodiebagen för "Mitt Vårrus"

Att kalla det som skickades ut för "goodiebag" måste väl ändå vara största skämtet av de alla? Några procents rabatt på flera helt okända företag...

Kommentarer

  • Hej Emma!

    Först och främst så vill jag tacka för att du tagit dig tiden att hör av dig med din feedback och sedan vill jag be om ursäkt för att våra erbjudanden inte motsvarade dina förväntningar. Vi kanske borde ha använt ett annat ord än goodiebag även om vi har försökt att var tydliga redan från början med att den skulle innehålla erbjudanden från våra partners. Vi förstår att rabatter inte passar alla och är ledsen över att du känner dig besviken. Den här våren har varit tuff för många och därför väljer många företag att inte ge ut gratisprodukter då det innebär en stor kostnad.

    Jag vill återigen berätta att jag blir uppriktigt ledsen när jag hör hur besviken du är och vill bara ärligt säga att vi verkligen har försökt kompensera er löpare för det inställda loppet. Pandemin tog oss (precis som alla andra) på sängen och denna vår har handlat om att försöka kompensera er löpare så gott det går samtidigt som vi slåss för att föreningarna som arrangerar Vårruset ska överleva.
    Tack igen för att du tog dig tid att höra av dig och jag hoppas att mitt email förklarar hur vi har tänkt.
    Lisa Beskow Kommunikatör Vårruset

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.