anmäld

Hej.

Jag ser att vid anmälan av era övriga lopp så har man erbjudits att få använda startavgiften för att anmäla sig till andra lopp. Varför har man inte samma valmöjlighet när det gäller Vårruset? Det känns jättetråkigt och väldigt dumt av er att göra på det här sättet. Vi är ett helt team nu som känner att vi blir snuvade på våra startavgifter. Några säger att de aldrig mer kommer att sponsra Vårruset. Ni borde tänka om och göra som ni gjort vid era andra inställda lopp. Dåligt!

Kommentarer

  • Hej Jenny,

    Vi försökte in i det längsta hoppas på att Vårruset skulle gå att genomföra. Då det stod klart att det enda möjliga var att ställa in så gick det ganska fort. Det är 20 olika arrangörer som alla har olika idéer vad det vill göra. En del vill skapa ett ersättningslopp till hösten för de anmälda till "sitt Vårrus", andra kanske gör som i Stockholm (Marahongruppen) försöker hitta ett ersättningsevenemang. Varje arrangör ansvarar för sin egen lösning och det kan ta lite tid så vi hoppas på att ni deltagare har lite tålamod. .
    I Stockholm där Marathongruppen är arrangör av Vårruset så är man också arrangör av ett antal andra evenemang så här var det naturligt att erbjuda ett ersättningsevenemang. Föreningarna ute i landet har inte samma möjlighet med färdiga lösningar, men jag lovar alla jobbar hårt med frågan.
    Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.